İftar programına; Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve eşi Saniye Yaka, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Murat Albayrak ve Yönetimi, Ülkü Ocakları  Başkanı Tayfur Altıntaş ve yönetimi, Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, Gençlik Merkezi Öğretmenleri,, öğrencileri, personelleri ve personel eşleri, İlçe Müftülüğü Vaizi Mustafa Kızmaz, Halk Eğitim Müdürü Ahmet Aydınbelge, KİGAL Müdür V. Ünal Cesur, Karapınar Belediyespor WU-SHU Spor Kulübü Başkanı ve Milli Antrenör Mehmet Emekli, WU SHUSpor Kulübü Başkan V. Sami Emekli, Güngör Baltoğlu Camii İmam-Hatibi Osman Kocabaş katıldı.

Güngör Baltoğlu Cami İmam-Hatibi Osman Kocabaş tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve Akşam ezanının ardından dualarla başlayan iftar, dualarla sona erdi.

Karapınar Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul ile iftar sofrasında yaptığımız söyleşide şunları söyledi,” Karapınar Gençlik Merkezi olarak, rahmet ve mağfiret ayı olan mübarek Ramazan ayında merkezimizde faaliyetlere katılan öğrencilerimiz ve personellerimiz ile birlikte iftar sofrasında buluşarak ve Ramazan Ayının bereket ve feyzini paylaşmak istedik diyen Müdür Karakul, İftar programımıza iştirak eden Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve diğer tüm katılımcılara şükranlarımı sunuyorum.”dedi

İftarların yapılmasından sonra, iftar programına katılanlara çay ikram edilerek, sohbetler yapıldı, birbiriyle tanışma fırsatı bulamayanlar, böylelikle birbirleriyle tanışma ve kaynaşma fırsatı buldular.

İftar programına katılanlar, ikram edilen yemeklerden ve verilen hizmetlerden memnun olduklarını ifade ettiler. İftar programı sonrası Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul ve Gençlik Merkezi öğretmenleri ile personel tarafından iftar programına katılan misafirleri kapıda katılımlarından dolayı teşekkür edilerek uğurlandılar.