Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetinden Milli Mücadele Madalyaları tüzüğü kapsamında Kıbrıs Barış Harekatına katılan Gazilerimizden İbrahim ALNIAK, Kadir TAN, Sefer ÖZATA Milli Madalyalarını ve rozetlerini Kaymakamlık makamında Kaymakam Onur KÖKÇÜ tarafından tebrik edilerek takdim edildi.

Kıbrıs Gazilerimizden İbrahim ALNIAK,Kadir TAN, Sefer ÖZATA'ya Milli Mücadele Madalyaları ve rozetleri, Kaymakamlık Makamında ,Kaymakam Onur KÖKÇÜ tarafından takdim edildiğinde, Ereğli Sosyal Hizmetler Merkezi, Şehit Yakınları Gazi Birimi Sorumlusu ve Müdür V. Didem ŞEN, Hatice ATEŞ, Konya Sosyal Hizmetler Merkezinden Şırnak Uludere Gazisi Yusuf Gültekin'de hazır bulundular.

Kıbrıs Barış Harekatına katılan Gazilerimiz İbrahim ALNIAK, Kadir TAN,Sefer ÖZATA kaymakam Onur KÖKÇÜ'ye kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ediyoruz."dediler

Kaymakam Onur KÖKÇÜ ise bu konuda şunları söyledi," Milletimizin yanında ve kalbinde de Şehitlerimiz ve Gazilerimiz müstesna bir yere sahiptir. Sizlere ne kadar teşekkür etsek azdır. En yüksek paye Peygamberlikten sonra Şehitlere verilmiştir. Yaşayan en yüksek mertebe de Gaziliktir. Gazilik milletimizde en yüksek makamdır. Vatan için kendini adayan Şehit Ailelerimiz ve Gazilerimiz öncelikli ve ayrıcalıklı konumdadır. Şehit Ailelerimize ve Gazi unvanını alan çok değerli siz Gazilerimize kapılarımız her zaman açıktır. Milli Madalyalarınız ve rozetleriniz hayırlı olmasını diliyor, hepinize sağlıklı uzun ömürler dilerken sizlere çok teşekkür ediyorum."dedi (M.Ceyhan)