Aziz Türk Milletinin Kahraman Evlatları Mehmetçiğe ilçemiz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinden mektup var. Ülkemizin güneydoğusunda hain bölücü terör odaklarına yönelik kahraman Mehmetçiğin düzenlediği operasyonlarda askerlerimize moral vermek, vatan ve millet uğrunda canlarını vermiş aziz şehitlerimizi yâd etmek amacıyla Yüksekova Garnizon Komutanlığına Gazi Mustafa Kemal İlkokulu öğrencileri duygularını iletmek için mektup gönderdiler.

KAHRAMAN MEHMETÇİĞE
Necip Tük Milletinin kahraman evladı!
Sevgili kardeşim; çok değerli komutanım;

Siz ki; bu güzel vatanın bölünmez bütünlüğünün, milletimizin birlikte yaşama isteğinin teminatısınız.
Siz ki; ay-yıldızlı al bayrağın özgürce dalgalanmasının, minarelerde ezanın ilelebet susmamasının teminatısınız.
Siz ki; bize emanet bırakılan Türkiye Cumhuriyeti’nin ilelebet payidar kalmasının teminatısınız.
Siz ki; bizlerin rahat bir yaşam sürmemizin, çocuklarımızın gülüp-oynamalarının, eğitimlerini tamamlamalarının teminatısınız.
Siz ki; Allahsızlara, vatan hainlerine ve hepsinden önemlisi emperyalist-kapitalist düzenin kuduz köpeklerine etek giydiren yiğitlersiniz.
Siz ki; “Söz konusu vatansa gerisi teferruattır.” diyebilen kahramanlarsınız.

Peygamber ocağının mensubu, yiğit kardeşim;

Biz; sizleri dualarımızla destekleyen 626 kişilik Gazi Mustafa Kemal İlk/Ortaokulu ailesiyiz. Şunu bilmenizi istiyoruz: 
Öğrencilerimiz; Allah yolunda, vatan savunmasında, ezanın dinmemesi-bayrağın inmemesi için kısaca sizin izinizde yürüyeceklerdir. Bundan emin olun.

Bilmelisiniz ki, bu mücadele Emperyalist güçlerin dünden bugüne taşımak istedikleri öç alma mücadelesidir. Dün Çanakkale’de, Kurtuluş Savaşı’nda bu necip millete diz çöktüremeyen haçlı zihniyeti Türk’ten geçmişin öcünü almak için köpeklerini üzerimize salmıştır.
Bu hainler de sahiplerinin uğradıkları hezimete uğrayacaklardır. Şanlı Türk ordusu bu hainleri de tarihte olduğu gibi akıttıkları kanda boğacaktır. Böylelikle ağababalarını da bir kez daha yenilgiye uğratacaktır. Buna yürekten inanıyoruz.

Ve sevgili kardeşim, biz Gazi Mustafa Kemal İlk/Ortaokulu ailesi olarak diyoruz ki;

Allah(azze ve celle) bu kuduz köpeklere karşı mücadelenizde sizi muzaffer eylesin. Hainlere karşı sizleri korusun. Burnunuz bile kanamasın inşallah.
Bu uğurda şehit olan tüm Mehmetlere rahmet diliyoruz. Gazi olanlara Rabb-imin Şafi sıfatıyla muamele eylemesini, bir an evvel sağlıklarına kavuşmalarını diliyoruz.

Kişisel olarak ben de şöyle dua ediyorum: Anadolu’nun vatansever yiğitleri hainlere karşı mücadele verirken şahadet şerbeti içerek Arş-ı Aleme göçerken, bizlere yatak-yorgan şeklinde bir ölüm nasip eyleme Allah’ım!

Hepinize selam ve saygılarımı iletiyorum. Selametle kalın. Allah(c.c.)’a emanet olun.

TÜM ÖĞRENCİLERİMİZDEN VE ÖĞRETMENLERİMİZDEN HEPİNİZE SELAMLAR….