Sivil Toplum Kuruluşlarından olan Karapınar Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner ve Yönetim Kurulu Üyeleri 01.02.2018 Perşembe günü saat 11.00'de Esnaf ve Sanatkarlar Odası B:aşkanlığına yeniden seçilen Mustafa Zengin'i makamında ziyaret ederek, yeni görevinin hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak, bundan sonraki yapacağı çalışmalarda da başarılar dilediler.

Karapınar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Zengin şunları söyledi, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına yeniden seçildiğim günden bugüne kadar ziyaretçilerimiz hiç eksik olmadı. Bugün de Karapınar Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner ve Yönetim Kurulu Üyeleri makamıma gelerek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyaretimize gelen esnaf ve sanatkarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluş Başkan ve üyelerine, bürokratlarımıza, halkımıza, amir ve memur arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum diyen Zengin, Temellerini doğruluk, dürüstlük, kardeşlik ve yardımseverlik gibi bütün güzel hizmetlerin birleştiği Ahilik teşkilatından aldığımız Esnaf ve Sanatkarlar Odasına 2014 yılının Şubat ayında yapılan genel kurulumuzda üyelerimizin güvenini kazanarak görev aldım ve bu dört yıl içerisinde odamızda Başkan olarak Yönetim Kurulu arkadaşlarımızla birlikte ilçemize, esnaflarımıza, sanatkarlarımıza, toplumumuza yararlı çalışmalar yaptık. 21.01.2018 Pazar günü saat 10.00'da yapılan 26.'ncı Olağan Genel Kurul toplantısında yeniden üyelerimizin verdiği oylarla tekrar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına seçildim. Bundan böyle de Yönetim Kurulu üyelerimizle birlikte ilçemize, esnaflarımıza, sanatkarlarımıza ve topluma yararlı, faydalı çalışmalar yapacağımıza inancımız tamdır.

Türkiye ekonomisinin büyük bir halkası olan, ekonomimize büyük katkı sağlayan esnaf ve sanatkarlarımızın sorunlarını biliyoruz. Sorunlarını çözmek için elimizden gelen çabayı gösterdik ve göstermeye de devam edeceğiz. Allah yeni görevimizde yardımcımız olsun."dedi