Eski Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Ramazan Umresi dönüşü Meram da bulunan Yıldız Köşkte, bir yemek Programı düzenledi.

Yemeğe Karapınar’da Sivil Toplum Kuruluş Başkanları, eski çalışma arkadaşları, Umre arkadaşları, akrabaları, konu komşuları ile Karapınar’dan gelen çok sayıda davetli katıldı.

Mugayıtoğlu’nun ahirete intikal etmiş yakınları ruhuna verilen yemekte hatim duası yapıldı.

Eski Başkan Mugayıtoğlu,” Kutsal topraklara herkesin gitmesi gerektiğini söyledi.

Farklı bir duygular yaşadığını belirten Mugayıtoğlu,” Karapınar’da 10 sene iki dönem Belediye Başkanlığı yaptım. İlçeme başarılı bir hizmet verdiğime inanıyorum. Mesai arkadaşlarımla uyum içerisinde çalışarak birçok projeyi hayata geçirdik. Dönemimizde Devletimiz birçok hizmet ve yatırımlar yaptı. İlçemin almış olduğu hizmetlerden dolayı emeği geçen herkese teşekkür ediyorum diyen Mugayıtoğlu, Mekke ve Medinede Mübarek Ramazan Ayında İbadetlerimizi yapmanın mutluluğunu yaşadık. Kutsal topraklar anlatılmaz yaşanır derlerdi. Bu gerçekten doğru bir sözmüş. Cenb-ı  Allah’ım bu kutsal topraklara gitmeyi herkese nasip etsin. Burada beni yalnız bırakmadığınız ve davetimize uzaktan, yakından geldiğiniz için tüm dostlarıma, akrabalarıma, çalışma arkadaşlarıma ve bütün misafirlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Mugayıtoğlu Ailesi gelen misafirleri kapıda karşılayarak davetlilerle yakından ilgilendi. Yemekte bol bol sohbet etme imkânı buldu.