Ereğli Pancar Kooperatifi Y.K. Adayları İftar Yemeğinde Buluştular

14 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Ereğli Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu seçimi için adaylar Akçayazı Mahallesi Muhtarı Metin TÜRKOĞLU’nun ev sahipliğini yaptığı iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Akçayazı Mahalle Muhtarı Metin TÜRKOĞLU ev sahipliğinde organize edilen iftar yemeğine, Ereğli Pancar Koop. Yönetim Kuruluna adaylığını koyan Sudurağı Belediye Başkanı M.Derviş CEYHAN, Karapınar Akçayazı Mahallesi Muhtarı Metin TÜRKOĞLU,

Kazım Karabekir Belediye Başkanı Ali İhsan ALANLI, Ereğli Pancar Koop. Yönetim Kurulu Üyeleri Halis SAVCI ile İlhan ÖZGÜVEN, Ereğli Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN, Akçaşehir Belediye Başkanı Ramazan KÜÇÜK, Kisecik Eski Belediye Başkanı Sebahattin AK, Karaman Ziraat Odası Başkan Yrd. Ali İhsan ORHAN, Karaman Ziraat Odası Meclis Başkan Yrd. Mustafa ÇİLEK, İslik Eski Belediye Başkanı Necati KARAKARA, Eski İl Genel Meclis Üyelerinden Salim YILMAZ ve Mustafa HOROZ, Hotamış ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet KİRAZ, Çumra İlçesinin Uzunkuyu, Adakale, Sürgüç Mahalleleri ile Karaman’ın Boyalıtepe, Karacaören ve Eğilmez Mahalle Muhtarları, Karapınar İlçesi Mahalle Muhtarları, Sudurağı, Akçaşehir, Kazım Karabekir ve Karapınar’ın mahallelerinden çok sayıda vatandaş katıldı.

Toplantıda açılış konuşmasını yapan Hotamış ve Çevresi Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet KİRAZ, Ereğli Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Üyeliğine aday olan arkadaşlarıma başarılar dileyerek kendilerini destekleyeceklerini belirtti.

Ereğli Belediye Başkanı Özkan ÖZGÜVEN’de Ereğli Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelikleri seçimi için adaylıklarını açıklayan arkadaşlara başarılar dileyerek sonuna kadar yanlarında olacağını ve onlara destek vereceğini söyledi.

İstişare toplantısının son derece verimli geçtiğini belirten katılımcılar, Onbir Ayın Sultanı Mübarek Ramazan Ayında iftar yemeğinde bir araya gelmenin ayrı bir tad verdiğini birlik, beraberlik, tanışma ve kaynaşma açısından son derece önemli olduğunu belirttiler.

Evsahibi Akçayazı Mahallesi Muhtarı Metin TÜRKOĞLU ile yaptığımız görüşmede duygularını şu şekilde aktardı. Öncelikle 14 Ağustos 2014 tarihinde yapılacak olan Ereğli Pancar Kooperatifi seçiminin ülkemize, ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunan TÜRKOĞLU, diğer taraftan bu mübarek ayda Allah’a kalkan eller de boş dönmediğine inanıyoruz. Cenab-ı Hakk’a gönülden yönelerek, sık sık dualarda niyazlarda bulunmalıyız. İşte iftar soframızda yüzlerce insanın bir araya gelerek tanışma, kaynaşma, sohbet, istişareler yapıldı. Dualar edildi. Oruçlulara iftar yemeği vermek hayırlı bir davranış olduğu gibi, sofralarımızda misafir ağırlamak da unutulmaması gereken geleneklerimizdendir. Davetimize katılan tüm misafirlerimize, eş ve dostlarımıza sonsuz şükranlarımı sunuyorum”dedi

Adaylar, Ereğli Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu’na seçildikleri takdirde çok faydalı ve güzel hizmetler yapacaklarına inandıklarını belirterek destek istediler. Karşılıklı görüş ve düşüncelerin paylaşılmasından sonra dualarla oruçlar açıldı. Karşılıklı sohbetlerle, sevgi ve saygı ortamında iftar yemeği toplantısı sona erdi.