Karapınar İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA, 14.03.2020 Cuma günü Karapınar Devlet Hastanesinde görevli  Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Ertuğrul ERCAN tarafından başarılı bir amaliyat gerçekleştirildi.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA'ya Karapınar Devlet Hastanesindeki odasına ellerinde çiçekle gelen İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli bay ve bayan Komiserler ve Polisler ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundular. Ardından Karapınar MHP İlçe Teşkilatı Başkanı Ercan Alp ve TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumlusu, Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa CEYHAN geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak AKBABA'ya geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

İlçe Emniyet Müdürü Mehmet AKBABA, "Karapınar Devlet Hastanesinde ziyaretime gelerek geçmiş olsun dileklerini ileten İlçe Emniyet Müdürlüğünde ki çalışma arkadaşlarıma ve diğer ziyaretimde bulunan kardeşlerimize çok teşekkür ediyorum. Sağ elimdeki kırık nedeniyle Başarılı bir ameliyat gerçekleştiren Karapınar Devlet Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Op.Dr. Ertuğrul ERCAN ve personellerine, Devlet Hastanemiz Başhekimine, Hastane Müdürleri ve personellerinin bana ve diğer hastalara gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum diyen AKBABA, Cumartesi günü Karapınar Devlet Hastanesinden taburcu oldum ve evime geldim. Eski sağlığıma biran evvel kavuşup, özverili bir şekilde severek yaptığım görevime biran evvel dönmek istiyorum."dedi

Bizde Yeşilpınar Gazetesi olarak; Halkımızın sevip saygı duyduğu ve İlçemizin huzur, asayiş ve güvenliği için gece gündüz demeden özverili bir şekilde bütün çalışma arkadaşları ile birlikte görev yapan İlçe Emniyet Müdürümüz Mehmet AKBABA'ya tekrar geçmiş olsun dileklerimizi iletir. Bir an evvel eski sağlığına kavuşması için ALLAH'dan şifalar vermesini diliyoruz.