Gündem Maddesi 1 : Belediyemiz hizmetlerinde kullanılmak üzere 2 adet Karla Mücadele aracı ile 1 adet Lastik Tekerlekli Silindir alınması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Gündem Maddesi 2 : Konya sağlık İl Müdürlüğünden 42 ALT 59 plakalı aracın Hibe olarak alınması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Gündem Maddesi 3: 2021 Yılı Analitik Bütçesinin Meclisce görüşülerek Komisyona havale edilmesi oy birliği ile kabul edildi.
Gündem Maddesi 4: Dolu - Boş Kadro Değişiklik Cetvelinde İptal ve İhdas işleminin yapılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Gündem Maddesi 5: İlçe MEM Müdürlüğü ile Protokol yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Gündem Maddesi 6: Ortaoba Mahallesinde bulunan Muhtarlık binasınan tamir ve tadilatının yapılabilmesi için Konya BŞBB ile Hizmet Protokolü yapmak üzere belediye başkanına yetki verilmesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.
Ekim ayı Meclis toplantısı ikinci oturumun 09.10.2020 Cuma günü saat 14.00 da yapılması oy birliği ile kabul edildi ve birinci oturum oylanarak oy birliği ile kabul edildi.