Yaklaşmakta olan Kurban Bayramı dolayısıyla bulaşıcı hayvan hastalıklarına karşı büyükbaş ve küçükbaş hayvan taşıyan araçların kasaları Karapınar Ticaret Borsası Canlı Hayvan Park Yeri’nde dezenfeksiyondan geçmektedir.

İlçemizdeki hayvan üreticilerimiz, canlı hayvan ticareti ile uğraşan esnaflarımız ve canlı hayvan sevkiyatı yapan nakliyecilerimiz Karapınar Ticaret Borsası’nın bu hizmetinden çok memnun olduklarını belirtmekte olup Karapınar Ticaret Borsası Yönetim ve Meclis Kuruluna teşekkürlerini sunmaktadırlar.

Karapınar Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ulusoy; ‘Hayvancılığın ilçemiz ekonomisinde çok büyük yeri vardır. Oluşabilecek salgın hayvan hastalıkları ilçemiz ekonomisine çok büyük zararlar verebilir. Biz Karapınar Ticaret Borsası olarak üzerimize düşen tedbirleri almak zorundayız. İlçemizdeki canlı hayvan işi ile uğraşan bütün üreticilerimiz, esnaflarımız ve hayvan sevkiyatı yapan nakliyecilerimizin de bu konudaki hassasiyetlerinden dolayı Karapınar Ticaret Borsası Meclis ve Yönetim Kurulum adına onlara teşekkürlerimi sunarım.’ dedi.