Konya Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Başkanı ve Üst Birlik Yönetim Kurulu Üyesi Edip Yıldız’ın başkanlığında yapılan toplantıya, Karapınar Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tartan, Ilgın Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Kamil Koçak, Akşehir Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Orçun Kantarcı, Beyşehir Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet Akis, Konya Merkez Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ali Kalaycı ve Kasım üstün katıldılar.

Bölgede Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği üyelerinin sıkıntılarını gündeme alındığı toplantının ardından, İlçede bulunan Sivil Toplum Örgüt Başkanları ziyaret edilerek sorunların çözümü noktasında fikir alış verişi yapıldı.

Toplantılarının her ay düzenli bir şekilde yapıldığını söyleyen Karapınar Damızlık ve Sığır Yetiştiricileri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Tartan, “Birliğimiz her geçen gün üye sayısını artırarak büyümektedir. Üyelerimizin sorunlarının çözümü noktasında, Hayvancılığın daha teknolojik ve verimli yapılabilmesi için uzman takviyesi alarak seminerler konusunda öncülük yapmaktayız. Amacımız bölgemizde hayvancılığı en üst seviyeye taşımaktır” dedi.