Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı ve Cumhuriyet Mahallesi Kız Kuran Kursu ve Camii Yaptırma Yaşatma Derneği Başkanı Cevat Eke bu konuda şunları söyledi “ İlçemiz Cumhuriyet Mahallesinde mahallelinin ve yakın civardaki vatandaşlarımızın çok ihtiyaç duydukları camii inşaatına başlamış bulunmaktayız. Yapımı devam etmekte olan yeni camii inşaatımız mahvel kat boyuna gelmiş olup, tabliye betonu atılmaktadır. Sezon sonuna kadar hava şartları elverdiği ölçüde Cenab-ı Allah’ın izniyle kubbede hitam bulacaktır diyen Dernek Başkanı ve Muhtar Eke, herkesin bildiği gibi camii inşaatının yapım çalışmaları Karapınarlı yardımsever kardeşlerimizin maddi ve manevi katkılarıyla devam ettirilmektedir. Camii inşaatımızın devamı için maddi ve manevi yardımda bulunan hayırsever kardeşlerimize şükranlarımı sunarken, yapmış oldukları yardımların Allah katında kabulünü niyaz ediyorum. Ancak camii inşaatının tamamlanabilmesi için hayırsever kardeşlerimizin imkânları ölçüsünde maddi olarak katkılarına ihtiyacımız vardır.

Cumhuriyet Mahallesinde yeni yapılmakta olan Camii inşaatımıza maddi yardımda bulunmak isteyen vatandaşlarımızın camii inşaatımızı yerinde görmelerini arzu eder ve iletişim adresi olarak da Merkez Polis Amirliği karşısında Cumhuriyet Mahallesi Muhtarlığı bürosuna gelerek ya da müracaat ederek çağrıldığımız takdirde biz dernek yönetimi olarak istenen yere geleceklerini” belirtti.

Muhtar ve Dernek Başkanı Cevat Eke, (0332) 7554874 Gsm: 0536 637 78 62 numaralı telefonlarla yardımsever vatandaşlarımız iletişim kurabilirler”dedi