Cumhuriyet İlköğretim Okulu 7-A sınıfı Öğrencisi Hayriye Nur Sayar sunuculuğunda yapılan programda,

Sergi ve Çeşme açılışı ile hayırsever vatandaşlara teşekkür belgesi ve plaket programına, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, Şube Müdürü Nizamettin Tezcan, Okul Müdürleri, Öğretmenler ve Öğrenciler ile Öğrenci velileri katıldı.

Okul Müdürü Metin Yapar bu konuda şunları söyledi “Bir Okulun gelişmesi, güzelleşmesi eğitimle, istenilen seviyeye gelmesi velilerin ve mahalle sakinlerinin destek ve katkıları ile mümkündür. İşte bu nedenle sene içerisinde maddi ve manevi desteklerini okuldan esirgemeyen, katkı ve güç veren hayırseverlere, Okulumuzda yaptığımız güzel çalışmaların gerçekleşmesi sadece ve sadece okul bahçesinin asfaltlanması ile mümkün olacaktı. İşte bu noktada, okulumuz bahçesinin asfaltlama çalışmalarına desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Mugayıtoğluna,, Okulumuz yeni ek binasında çeşme yaptıran Cevdet Köklüsoy’a, Okulumuz ana binasına çeşme yaptıran Fadime Orak’a, Okulumuz ana bina girişine Eğitim Araç Gereçleri ve Okul Müzesi Dolabı yaptıran Ünal Ceyhan’a, Okulumuz Futbol takımı için 18 adet forma yaptıran Beycan Kalkan’a, Okulumuz Voleybol takımı için 12 adet forma yaptıran Tahsin Gündoğdu’ya teşekkür ederim”dedi

Teşekkür belgesi ile Plaket töreninde, Belediye Başkanına İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini tarafından takdim edildi.

Cevdet Köklüsoy, Fadime Orak, Ünal Ceyhan, Beycan Kalkan, Tahsin Gündoğdu ise Teşekkür Belgesi ile Plaketlerini Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu takdim etti.

Katılımcılara Cumhuriyet İlköğretim Okulu Halk Oyunları ekibi gösterilerini sundular. 7-A Sınıfı Öğrencisi Sevim Uysal tarafından “Sana Dar Gelmeyecek Makberi Kimler Kazsın, Gömelim, Gel Seni Tarihe Desem Sığmazsın” bu dillere destan olmuş şiirin tamamı okundu. Beden Eğitim Öğretmeni Ayşe Arpalıyiğit yönetiminde hazırlanan Öğrencilerin Jimnastik gösterisi sunumu ve çeşme açılışından sonra pasta ve meşrubatların ikramı ile program son buldu.