İlçenin Adalet Mahallesi, Konya Caddesi üzerinde eski yıpranmış İlkokul inşaatının yıkılarak yerine yeni yapılmakta olan ve yaklaşık 3.500.- M2 lik arsa üzerinde 920.00 M2 lik alana oturan Bodrum+ 4 katlı olarak inşaatı devam eden 4.600 M2 lik kapalı alana sahip 7.139.000.- TL bedelli 24 derslikli İlkokul binası yaklaşık Aralık ayı 2020 sonuna kadar tamamlanıp Eğitim-Öğretimin hizmetine sunulacağı bilgisine ulaşıldı.

24 Derslikli Okul İnşaatının Surya Konut Endüstri İnş. Turizm San ve Ticaret Litd. Şti tarafından yapılmakta olup, İlkokul inşaatının denetimi İller Bankası Konya Bölge Müdürlüğü tarafından yapılmaktadır.

Mahalle sakinleri ve öğrenci velileri, yeni yapılmakta olan modern okul inşaatının kısa süre içerisinde tamamlanmak üzere olmasından dolayı son derece memnun olduklarını, Bu okulu ilçemize ve mahallemize kazandıran Başta Çevre ve Şehircilik Bakanımız Sayın Murat Kurum olmak üzere tem emeği geçen yetkililere ve inşaatı kısa süre içerisinde tamamlamak için gayret gösteren firma sahibine teşekkür ediyoruz. Dediler