Cumhuriyet’in banisi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları huzuruna çelenk koyulmasıyla başlanılan kutlamalar çeşitli etkinliklerle tüm yurtta devam ediyor.

Karapınar’da da Cumhuriyetimizin 98. Yılı kutlaması ilkin Atatürk anıtına çelenklerin sunulması ile başladı. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarının 98. Yılı münasebetiyle düzenlenen kutlama programı 28.10.2021 Perşembe günü Saat: 13.00’de Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.

Törene İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Cumhuriyet Savcısı Abdullah Erdi Ezber, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal ve Şube Müdürleri, İlçe Sağlık Müdürü Dr. M.Akif Akyurt, Sivil toplum kuruluşları ve Oda Başkanları, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, Askeri Erkan, Daire Amirleri, Okul Müdürleri, Öğretmen, Öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Kaymakamlık Makamının çelengini sunmak üzere İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanlığının çelengini sunmak üzere Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanlığı çelengini sunmak üzere Belediye Başkanı Mehmet Yaka Atatürk Anıtına çelenklerini sundular.

Çelenklerin sunulmasının akabinde Cumhuriyetin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitler anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunmasıyla tören son buldu.

Cumhuriyet’in kuruluşunun 98. Yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam edecek...