6 yıl önce oğlunu kaybeden Baba Hulusi Korkmaz Çetmi mezarlığında oğlu Ahmet Korkmaz mezarının başına çam ve Elma fidanları dikti.

Sık sık mezara gidip hem kendi diktiği fidanları hem de diğer fidanları sulayan baba Hulus Korkmaz bir geldiğinde 1 adet çam fidanı ile Elma ağacının olmadığını ve diğer mezarlıklarda da aynı durumun olduğunu görerek hırsızlığa büyük teki gösterdi. Sık sık mezar ziyaretini yaptığını bu defa gittiğinde fidanların yerinde olmamasında dolayı üzüntü duyduğunu belirten baba Hulusi Korkmaz “ Hırsızlara Ben size 20 fidan alsaydım da onları sökmeseydiniz” diye isyan etti.

Mezarlıkta hırsızlık olayının yaşanmasına hem üzüldüklerini hem de şaşırdıklarını kaydeden Korkmaz “6 yıl önce çam fidanını ve Elma ağacını göremedik. Yerinde sadece kazılmış çukur vardı ve kökünden söküp götürmüşler. Bu işi de mezarlıkta yapmışlar, gerçekten insanlık adına üzücü bir tablo. Ölüye ve mezarlara saygı gösterilmeli. Bizim dinimizde ölüye saygı vardır. Ancak ne yazık ki saygısızlıkla karşılaştık. Bir çok mezarda aynı tablo var.. Eğer gelip, bizden isteselerdi, ya da not bıraksalardı biz o hırsızlara 20 tane fidan verirdik. Bu yapılan insanların vicdanını yaralar..Bundan sonra gerekirse 24 saat nöbet bekleyip bu hırsızın peşine düşeceğim. ” dedi.