Karapınar ilçesine gelişinde uzun konvoylarla binlerce kişi tarafından karşılanan ve evinde dinlenen Gazi İleri'ye, protokol üyeleri, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler, esnaflar, ilçe içinden ve dışından gelen vatandaşlar tarafından evinde geçmiş olsun ziyaretleri devam etmektedir.
Karapınar İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer, Karapınar İlçe Jandarma Komutanı İsmail Yürekli, İlçe Jandarma Karakol Komutanı Serkan Çetinbağ, Konya'dan gelen Emekli Polis Dostu Kemal Muştu, Polis Dostu Fahri Emniyet Amiri Ayfer Muştu ile Karapınar İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli Polis Memurları Fatih Özdemir, Mehmet Morsümbül ile birlikte Gazi Hasan Hüseyin İleri'yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ilettiler.
Gazi İleri ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ziyaretçilere teşekkür etti. GATA'da 45 günlük tedavi'den sonra merhum emekli öğretmen olan baba ocağı Karapınar'a geldim. Karapınar'ın 7 km dışında vatandaşlarımız tarafından uzun konvoylarla karşılandım. Evime geldim geleli ziyaretçilerim hiç eksik olmadı. Herkese gösterdikleri ilgi alaka ve ziyaretlerinden dolayı sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Ben hep şehit olmak için dua etmiştim. Mevla'm kabul etmedi ama sevenlerimin ve sizlerin duaları kabul oldu. Eski sağlığıma kavuştuğum anda yeniden görevime döneceğim. Ülkemizi bölmeye ve halkımızın huzurunu kaçırmaya yönelik girişimlere asla kimsenin gücü yetmeyecektir. Sizlerden tek istediğim ülkemizin selameti ve bölünmez bütünlüğü için teröristlerle kahramanca çarpışan polis ve askerlerimiz üzerinden dualarınızı asla eksik etmeyin" Dedi
Karapınar Emniyet Müdürü Ahmet Yurdaer ve beraberindeki heyet ise şunu söylediler, Vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve milletimizin huzur içerisinde yaşamasını sağlamak amacıyla kahramanca şehit düşen vatan evlatlarımızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Gazilerimize ise acil şifalar diliyoruz dediler.