Karapınar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Komiser Yrd. Hasan Hüseyin TUTUŞ; 1993 Konya-Meram doğumlu olup, İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Konya Merkezde tamamladı.

Selçuk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyat Bölümünden 2015 yılında başarı ile mezun oldu. 2017 yılında Ankara Gölbaşı Polis Akademisi, Polis Amirleri Eğitim Merkezinde ki eğitimini 2018 Ağustos Ayı’nın 15’inde başarı ile tamamlayarak, Konya Valiliği, İl Emniyet Müdürlüğünce Karapınar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri olarak atanıp, 31.08.2018 tarihi itibariyle görevine başladı.

Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri Hasan Hüseyin TUTUŞ bu konuda şunları söyledi,” Amacımız insanlarımızın huzur ve can güvenliği ile trafik kazalarını önlemek için ekibimizle birlikte özverili bir şekilde gece gündüz demeden görevlerimizi en iyi en verimli bir şekilde yerine getirmek için çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. Bütün sürücülerimizin trafik kurallarına harfiyen uymalarını istiyoruz.”dedi

Bizde Karapınar Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amiri olarak atanan Komiser Yrd. Hasan Hüseyin TUTUŞ’a yeni görevinde sağlık sıhhat içerisinde üstün başarılar diliyoruz.