Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Düğün Salonu’nda düzenlenen  iftar programında belediye personeliyle bir araya geldi. Programa Başkan Yaka'nın yanı sıra Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyeleri, Daire Müdürleri, Belediye Çalışanları ve emekli personeller katıldı.

Başkan Yaka, belediye personeline teşekkür ederek, birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı. Program sırasında yapılan konuşmalarda, belediyenin hedefleri ve çalışmaları hakkında bilgi verildi. Katılımcılar arasında samimi bir atmosferde geçen iftar programı, dostlukların pekiştirilmesine ve dayanışmanın güçlenmesine vesile oldu.

Komek ve Asem’de Dayanışma ve Yardımlaşma Ruhu Ramazan Ayında da Devam Ediyor Komek ve Asem’de Dayanışma ve Yardımlaşma Ruhu Ramazan Ayında da Devam Ediyor

Mehmet Yaka, Karapınar Belediye Başkanı: "Belediye personelimizle bir araya gelerek iftar yapmak, bizim için büyük bir mutluluk ve gurur kaynağı. Bu tür etkinlikler, birlik ve beraberliğimizi pekiştiriyor, motivasyonumuzu arttırıyor. Tüm çalışma arkadaşlarıma gösterdikleri özveri ve gayret için teşekkür ediyorum."dedi.