Belirtilen gün ve saatte Meclis üyeleri Ayhan Karaarslan’ın mazeretinin kabulü ile toplaıldı. Gündem dışı maddeleri görüşülerek, gündeme alınması yolunda, Kar-Yem Genel Kurul toplantısında Belediyemizi Temsil edip Belediye adına oy kullanmak üzere bir adet Meclis Üyesi’nin belirlenmesi oy birliğiyle gündeme alındı. İlçenin Adalet mahallesinde 100.Yıl Atatürk Parkı ve Sosyal Tesisin 5 yıllığına kiraya verilmesi oy birliğiyle gündeme alındı. Hankapı Mahallesinde 615 parselin satın alınması ve işlemlerinin Encümence yürütülmesi gündemi oy birliğiyle alındı.

Gündem Maddelerinden İlçenin Zafer Mahallesinde 2158 Ada 4 ve 5 nolu parsellerden paln tadilatının görüşülmesi ile ilgili İmar Komisyon raporu okundu ve proje yapıldıktan sonra bir sonraki Meclis Toplantısında görüşmek üzere oy birliğiyle kabul edildi.

Karapınar Belediyesi Disiplin Amirleri TİP Yönetmeliğinin hazırlanmasının görüşülmesi konusunda yönetmelik okundu ve oy birliği ile kabul edildi.

Belediyemiz bünyesinde 2015 yılında tam zamanlı sözleşmeli olarak çalıştıracak İnşaat Mühendisinin alınması ve ücretinin belirlenerek oy birliği ile kabul edildi. İlçemizin muhtelif mahallelerinde Belediyemize ait arsa satışlarının yapılması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

İlçemiz İpekçi Mahallesinde Küçük sanayi alanındaki hazineye ait arsaların Karapınar Belediyesine satın alınması görüşülerek oy birliği ile kabul edildi. Kar-Yem Genel kurul Toplandısında Belediyeyi temsil etme, belediye adına oy kullanması için Belediye Meclis üyesi Emre Özsoy oy birliği ile seçildi. İlçenin Adalet Mah. 100. Yıl Atatürk Parkı ve sosyal tesisin 5 yıllığına kiraya verilmesi oy birliği ile kabul edildi. 615 Ada 3 Parselin satın alınması oy birliği ile kabul edildi, Gündemde bulunan maddeler görüşülüp toplantı kapanması oy birliği ile kabul edildikten sonra, Gündem Haricinde Belediye Başkanı Mehmet Yaka Belediye Meclis Üyelerine yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında geniş bilgiler vererek Mart ayı toplantısı sona erdi. Ardından Meclis Üyeleri ile birlikte Kar-Yem fabrikasını gezerek bilgi verildi.