Apak Mahallesinde Belediye adına kayıtlı 2737 Ada 1 nolu parselin İl Özel İdaresine devri konusu görüşülerek  gündeme alınması oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin birinci maddesi olan 2014 yılı ücret tarifesinin görüşülmesi ile ilgili komisyon kararı okunarak 2014 yılı ücret tarifesi görüşülüp oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin ikinci maddesi olan 2014 yılı bütçesinin görüşülmesi ile ilgili Komisyon kararı okundu ve 2014 yılı bütçesi görüşülerek oy birliği ile kabul edildi.

Gündemin üçüncü maddesinde bulunan İlçe merkezinde bulunan yeşil alan ve parklara isim verilmesi daha önceki toplantıda komisyona havale edildiği ancak komisyon kararı bitmediğinden önümüzdeki toplantıya bırakılması oy birliği ile kabul edildi.

Belediye Meclis toplantısında gündeme oy birliği ile alınan dördüncü madde de yazılı olan Apak Mahallesinde Belediye adına kayıtlı 2737 Ada 1 nolu parselin İl Özel İdaresi adına devrinin yapılması meclis üyeleri tarafından görüşülmüş olup, Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu yaptığı açıklama neticesinde  2737 Ada 1 Nolu parsel'e İmam Hatip Ortaokulu yapılacağından,  İl Özel İdaresine devri yapılırken okul yapılması kayıt ve şartıyla devrinin uygun olduğuna meclis üyeleri tarafından oy birliği ile karar verildi.