Karapınar Belediye Başkanlığı Su ve Emlak Faturaları ve diğer her türlü borçların ödenmesinde, Bankalar aracılığı İle ödeme hizmeti başlattı.

 Karapınar Belediye Başkanlığı, Ziraat Bankası ile yapmış olduğu protokol ile artık su ve emlak faturası ödemelerini Ziraat Bankası vasıtası ile yapılabileceği kaydedildi.

Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, Bundan sonra vatandaşlarımız belediyemize ödeyecekleri su, emlak ve diğer faturalarını yatırmak için zaman kaybı yaşamayacaklar. Zaman kaybetmeden, yoğun iş hayatı sebebiyle takip edemediği her türlü ödemelerini zahmetsiz ve kolaylıkla Ziraat Bankası kanalıyla ödeyebileceklerdir. Belediyemiz Ziraat Bankası ile yapmış olduğu sözleşme sonrası servislerimizdeki iş yoğunluğunu da azaltmış olacaktır. Ziraat bankası ile yapılan protokol gereği vatandaşlarımız Belediyemize olan her türlü ödemelerini, otomatik ödeme, Bankada gişe yolu ile ödeme, ATM ve internet bankacılığı ödeme şekillerinden istediğini tercih edebileceklerdir.” Dedi.

 Protokol Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu ile Ziraat Bankası Karapınar Şube Müdürü Hasan Örün tarafından imzalandı.