Başkan Yaka, Zabıta teşkilatının vatandaşlarımızın sağlıklı, huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamasının güvencesi olduğunu söyledi. Bu vesile ile Belediyemiz de görevli Zabıta personelimizin 194. yılı zabıta haftasını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin “Zabıtanın temellerinin atıldığı 1826 yılı esas alınarak kutlanan hafta ile ilgili yaptığı açıklamada, halkın sağlığı ve güvenliği için gece gündüz demeden çalışan başta Karapınar Belediyesi’nde görevli Zabıta personeli olmak üzere tüm Zabıta teşkilatının haftasını kutluyorum” dedi.

Başkan Yardımcısı Halil Aker “Zabıta teşkilatının, halkın sağlığı, huzuru ve güvenliği için 7 gün 24 saat fedakarlıkla çalıştığını da belirten Başkan Yardımcısı Aker, “Vatandaşların huzuru ve sağlığı için güvenli ve düzenli bir yaşam alanı hazırlamakla görevli olan Zabıta teşkilatının haftasını kutluyorum” dedi.

Zabıta Müdürü Talip Karagöz yaptığı konuşmasında “Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’nın öncülüğünde vizyonumuz ve misyonumuzun gereklerini yerine getirmekteyiz, ilçemizi el birliği ile daha da ileriye taşıyacağız. Ben burada Zabıta Müdürü olarak çalışma arkadaşlarıma çalışmalarından dolayı şükranlarımı ayrıca belirtmekten büyük onur duyuyorum. Bu vesile ile tüm Zabıta Teşkilatının 194'üncü kuruluş yıldönümünü kutluyor, ebediyete intikal eden meslektaşlarımızı rahmetle ve minnetle yad ediyor, görevdeki arkadaşlarımıza da görevlerinde üstün başarılar diliyorum. Ayrıca bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan kuruluş yıl dönümüzde yanımızda yer alan Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ ya AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin’e ve Belediye Başkan Yardımcımız Halil Aker’e teşekkür ediyorum" dedi.