Rehabilitasyon Merkezi Müdürlerinden ve öğretmenlerden merkez ve çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Yaka özel çocuklarla ve gençlerle sohbet etti. Özel çocuklar ve gençler tarafından ilgi ve sevgiyle karşılanan Başkan Yaka; Engelliler Haftası münasebetiyle rehabilitasyon merkezini ziyaret ettiklerini, engelli insanların Allah’ın insanlara emaneti olarak görülmesi gerektiğini kaydederek, “Engelli vatandaşlarımıza sahip çıkmak ve onların dertleri ile ilgilenmek hepimizin ortak görevidir. Engelli kardeşlerimizle ilgilenmenin, onlara hizmet etmenin ecri ve sevabı çok büyüktür. Onlar Allah’ın bizlere birer emanetidir” diye konuştu.

Ziyarette Belediye Başkanımız Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve beraberindekiler özel öğrencilere hediye takdiminde bulundu.

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Özel Özgüler Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Embiya Güler ve Özel Karapınar Değişim Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi

Öğretmeni Özlem Yalçın Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin ve beraberindekilere teşekkür etti.