Yapılan düğün töreninde saat 14.00- 19.00 arasında binlerce davetlilere yöresel yemek ikramı yapıldı. Yemek ikramından sonra düğüne katılan Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekillerinden, Halil Etyemez, Abdullah Ağralı, Selman Özboyacı, Orhan Erdem,  H. Ahmet Özdemir, AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Merkez Valisi İbrahim Taşyapan, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hasan Kılca, Daire Başkanları, Karapınar Kaymakamı Mustafa Karaca, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan Yardımcısı Emre Özsoy,Çevre İlçe Belediye Başkanları, Kuruluş Başkanları, Kurum Amirleri, Muhtarlar, binlerce bay- bayan vatandaşlar ile Basın Mensupları katıldı.

Nikah töreninden önce Yeşilyurt Salur Camii İmam Hatibi Hakan Tosun tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti okundu. Evlenecek olan Genç Çiftler Gündüzalp ve Şeyma’nın nikahını Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından kıyıldı. Nikah şahitliğini Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca, Konya Valisi Yakup Canbolat, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Sorgun, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti Konya Milletvekillerinden, Halil Etyemez, Abdullah Ağralı, Selman Özboyacı, Orhan Erdem,  AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve eşi Saniye Yaka, Gelin’in babası işadamı İbrahim ve eşi Kader Türkmen eşlik ederek birlikte yaptılar. Nikah merasiminin hemen ardından İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk tarafından duası yapıldı.

Yapılan duanın ardından Nikah şahitliğine katılan Çevre ve Şehircilik  Bakanı Murat Kurum “ Kendisinin Karapınarlı olduğunu, Çalışkan ve bir ağabey olarak tanıdığımız olgun kişiliğe sahip Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’yı ilçeye yapmış olduğu yatırımlardan ve çalışmalardan dolayı tebrik ederek her iki aileye de düğünün hayırlı uğurlu olmasını ve gençlere mutluluklar diliyorum”dedi.  Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca ve diğer şahitler  düğünün her iki aileye de  hayırlı uğurlu olmasını ve gençlere mutluluklar diliyoruz dediler.

Meke Küçük Sanayii Yapı Kooperatifi Başkanı Muharrem Güngör ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanı ve Sağlık Bakanı’na desteklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim ettiler. Yapılan takı merasiminin ardından düğün başarı ile sona erdi. Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve dünürü işadamı İbrahim Türkmen katılımcılara teşekkür ettiler.