Belediye Başkanı  Mehmet Yaka “AK Parti İlçe Başkanı ve Meclis Üyeleri ile birlikte ilçemize KOP ile beraber yürüttüğümüz Kapalı ve açık Hayvan Pazarımızın son işlemi olan alanın sıcak asfalt çalışması Büyükşehir Belediyesi tarafından tamamlanıyor. İlçemizin ihtiyacı olan Kapalı Hayvan Pazarı küçükbaş ve büyükbaş hayvan sayısında bölgeye hitap ederek bölgenin en büyük pazarlarından birisi olması nedeniyle KOP tan aldığımız 2,3 Milyonluk destekle hem kapalı hem de açık alanı olan pazarımızı ilçemize kazandırmış oluyoruz. Hayvancılık da lider konumunda olmamız nedeniyle bölgeye hitap edecek çok modern hijyenik kullanışlı bir hayvan pazarı alanın sıcak asfalt döşenmesiyle beraber halkımızın hizmetine kısa bir süre sonra açacağız. Yaklaşık olarak 14.500 metrekarelik alan Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından sıcak asfalt çalışmaları şuan devam ediyor. İlçemizin belli noktalarına ve Kapalı Hayvan Pazarına sıcak asfalt yapımında kendilerinin talimatı olan Sayın Konya Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin açıklamasında “Tarım, Hayvancılık ve Enerji Şehri Karapınar’ımız güzel bir hayvan pazarına kavuşuyor. İnşallah bölgeye daha çok ekonomik bir katkı sağlayacağına inanıyoruz. İlçemiz tarım ve hayvancılık da bölgenin en üst düzey ilçesi haline geldi. Bu yatırımları ilçemizin çiftçileri, hayvancıları hak ediyor. Sayın Bakanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve Belediye Başkanımızla birlikte ilçemize hizmet etmeye devam ediyoruz. Kapalı Hayvan Pazarımızın sıcak asfalt çalışmasının yapımında talimatı olan Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay’a, Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Şehrimize, hayvancılarımıza ve çiftçilerimize Kapalı Hayvan Pazarı hayırlı olsun” ifadelerine yer verdi.

Sıcak asfalt çalışmalarında emeği geçen personele Belediye Başkanı  Mehmet Yaka ve AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin tatlı ikramında bulundu.