Hastane Yöneticisi Başhekim Dr. Eser Şenkul şunları söyledi.” 14 Mart Tıp Bayramımız nedeniyle Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın ev sahipliğinde verilen yemekli toplantımıza katılan herkese ve ayrıca bu önemli günümüzde bizleri bir araya getiren Belediye Başkanımız Mehmet Yaka’ya teşekkür ediyorum diyen Başhekim Dr.Şenkul, sağlık alanında tüm sağlık alanında çalışan arkadaşlarıyla birlikte ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ve insanlığa hizmet ettiklerini söyledi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka Konuşmasında Sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını Kutluyorum. Ülkemizde çok iyi yetişmiş üst düzeyde donanımlı yeniliklere açık ve ileri teknolojileri uygulayabilen hekimlerimizin sayısı giderek artmaktadır. Sizlerin Görevlerinizin ağır ve büyük sorumluluk gerektirdiğini biliyorum. Karapınar Devlet Hastanemizde olsun, Sağlık ocaklarında olsun, doktorlarımız ve idarecilerimiz üzerlerine düşen görevleri yerine getirmektedirler. Bizler her zaman sağlık çalışanlarına ve hastanemize, sağlık ocaklarımıza gücümüz yettğince yardımcı olmaktayız. Bütün Sağlık çalışanlarımızın görevlerinde üstün başarılar diliyorum." dedi.

İlçe Kaymakamı Ramazan Yıldırım konuşmasında  şunları söyledi. Bütün Sağlık çalışanlarının  14 Mart Tıp Bayramını kutladığını belirten Yıldırım. Kıymeti en çok anlaşılan sağlıktır. Sağlık alanında çok büyük gelişmeler kaydedilmiştir. Devletimiz evlere kadar sağlık hizmeti vermekte ve acil bir hasta olduğu takdirde ambulans helikopterle hasta ilgili hastanelere yetiştirilmektedir. Bizlere düşen bir görev olduğu takdirde sağlık çalışanlarımız gece, gündüz bana ulaşabilirler. Belediye Başkanı Mehmet Yaka sağlıkla ilgili her türlü yardımı yapmakta olduğunu biliyoruz, kendisine huzurunuzda teşekkür ediyor, sağlık çalışanlarımızın görevlerinde üstün başarılar diliyorum dedi.”

Garnizon Komutanı Topçu Albay Oğuz Osman Cantürk'de konuşmasında, Tüm sağlık çalışanlarının 14 Mart Tıp Bayramını kutluyor, sağlık çalışanlarımıza görevlerinde üstün başarılar diliyorum."dedi