Programa İlçe Kaymakamı Mustafa KARACA, Belediye Başkanı Mehmet YAKA, Hakim Ramazan TEKKOYUN,Cumhuriyet Savcıları Erhan Can TANLIK, Selman ESKİLER, Muhammet GÜNER,AK Parti İlçe Başkanı Nadi TARTAN,İlçe Emniyet Müdürü Ahmet YURDAER ve Polis Memurları katıldı.

                İlçe Emniyet Müdürü Ahmet YURDAER yaptığı konuşmasında, Polis Teşkilatımızın 171. Kuruluş Yıldönümü kutlamaları çerçevesinde Belediye Başkanı  Mehmet YAKA'nın bizlere verdiği desteklerden ve yemek programından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

                Belediye Başkanı Mehmet YAKA ise "Türk Polis Teşkilatının 171.Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. Bu vesileyle sizlerle birarada bulunmaktan dolayı mutluyum.Sizler 7/24 Saat halkımızın can ve mal güvenliğini, emniyet ve asayişini korunmasında gösterdiğiniz gayretlerden dolayı hepinize teşekkür ediyorum. Türkiye'miz terör olaylarından dolayı bugünlerde birlik ve beraberliğe eskisinden daha fazla ihtiyacımız vardır. Nusaybinde Gazi olan Hemşehrimiz Hasan Hüseyin İLERİ'yi Ankara  GATA'da İlçe Başkanımız Nadi TARTAN'la birlikte ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerimizi ve Karapınarlı Hemşerilerimizin selamlarını ilettik. Gazi’miz yaptığımız ziyaretten çok menmun oldu. Yaralı olan Gazimize geçmiş olsun ve Acil Şifalar diliyoruz" dedi.

                Belediye Başkanı Mehmet YAKA'nın konuşmasından sonra Cumhuriyet Başsavcısı Erhan Can TANLIK ve ardından İlçe Kaymakamı Mustafa KARACA, “Türk Polis Teşkilatının 171.Kuruluş Yıldönümünü kutladılar ve gece gündüz demeden ilçenin asayişini ve güvenliğini temin amacıyla  özveriyle çalışan İlçe Emniyet Müdürü Ahmet YURDAER ve Polislerimize çalışmalarında başarılar” dilediler.  

( M. Ceyhan )