Ziyarete Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Başkan Yardımcısı Halil Aker ve Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, Futbol Akademisi Hocaları Fikret Dirdi, Barış Demirel, öğrenciler ve velileri katıldı.

Çocukların sporla ilgilenmelerinin bedensel ve ruhsal gelişimlerine büyük katkı sağladığını belirten Başkan Yaka, “İlçemizde çocuklarımız da spor kültürünü yaygınlaştırmak, spor bilincini geliştirmek, zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek için Karapınar Belediyespor bünyesinde faaliyetlerine devam eden Karapınar Futbol Akademisi büyük ilgi gördü. Sağlıklı nesiller yetişmesi için yerel yönetim olarak sorumluluğumuz olduğunu düşünüyorum. Karapınar Belediyesi olarak spora büyük önem veriyoruz ve destekliyoruz. Sporda hem bireysel çalışmalara hem de takım çalışmalarına şimdiye kadar her türlü desteği verdik, bundan sonra da vermeye devam edeceğiz.” dedi.

Akademideki öğrenciler ile sohbet eden ve penaltı atışları yapan Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Başkan Yardımcısı  Halil Aker ve Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul öğrencilere forma takdiminde bulunarak hatıra fotoğrafı çekindiler.

Ziyaret öğrenci ve velilere Belediye tarafından dondurma ikram .