Bayramlaşma programına Belediye Başkanı  Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yardımcısı  Halil Aker, Belediye Meclis üyeleri Erol Parlak, Necati Kardeş, Belediye Daire Müdürleri katıldı. Belediye Fen İşleri Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Park ve Bahçeler Müdürlüğü Personelleriyle bulundukları görev yerlerinde bayramlaşma programı gerçekleşti.

Başkan Yaka açıklamasında “Bayramlar, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun yaşandığı müstesna günler. Birlik ve beraberlik duygularının hat safhaya ulaştığı, sevenlerin buluştuğu, küskünlerin barıştığı, şefkat dolu günlerin en hayırlılarından olan Kurban Bayramı, aynı zamanda paylaşmak demektir. Kurban Bayramı’nın bizi birbirimize daha çok kenetleyeceğine, birlik ve beraberliğimizi daim kılacağına inancımız tamdır. İlçemize vermiş olduğumuz tüm hizmetlerde olduğu gibi pandemi sürecinde de büyük bir özveriyle çalışan tüm personellerime gönülden teşekkür ediyorum. Hepinizin fedakarlıkları ve gösterdiği gayret takdire şayandır. Başta çalışma arkadaşlarım ve aileleri olmak üzere tüm İslam aleminin bayramını tebrik ederim. Nice bayramlarda beraber olabilmeyi temenni ediyorum” dedi.

Başkan Yaka Karyem Personeli İle Bayramlaştı

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Kurban Bayramı sonrasında mesainin ilk gününde KARYEM personelleriyle bayramlaştı.

Bayramlaşmaya Belediye Başkanı ve Karyem Yönetim Kurulum Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyeleri, Karyem Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Zabıta Müdürü Talip Karagöz ve Karyem Personeli katıldı.