Başkan Ulusoy ve beraberindekiler ilk olarak Karapınar Adliyesi’ne yeni atanan Cumhuriyet Savcıları İbrahim Demirsoy, Abdullah Erdi Ezber ve Arif Gümüşay'ı ziyaret ederek hayırlı olsun ve başarı temennilerini ilettiler. Sohbet havasında sıcak bir görüşme halinde geçen ziyarette Karapınar’la ilgili konular konuşuldu.

Akabinde Karapınar İlçe Seçim Müdürü olarak göreve başlayan Yasin Güngör'e ve İlçe Tarım ve Orman Müdürü olarak göreve atanan Ramazan Güneri'ye ziyaret eden Başkan Ulusoy ve beraberindekiler Göngör’e ve Güner’e de yeni görevlerinde muvaffakiyetler dilediler.

Ziyaretle ilgili açıklamada bulunan Başkan Ulusoy,’’ Karapınarımızda yeni görevlerine başlayan sayın cumhuriyet savcılarımıza, ilçe seçim müdürümüze ve ilçe tarım ve orman müdürümüze yönetim kurulu üyemiz ve meclis üyelerimizle hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.  Karapınar’ımız çok kıymetli bir ilçe. Yeni görevlerine başlayan protokol üyelerimizin Karapınar’ımızda çok değerli çalışmalar yapacaklarını, Karapınarlı hemşerilerimize çok değerli hizmetler sunacaklarını biliyoruz. Onlara muvaffakiyetler diliyoruz. Bizde Karapınar Ticaret Borsası olarak bu noktalarda üzerimize düşen görevi her zaman olduğu gibi yapmaya devam edeceğiz. Tekrar hayırlı olsun.’’ Dedi.