Ziyarete İlçe Kaymakamı Onur Kökçü, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, Belediye Başkan Yardımcısı Halil Aker, Belediye Meclis Üyeleri, Dünya da Avrupa da ve Balkan Şampiyonlarında derece yapan Belediyemiz Milli Sporcuları ve Daire Amirleri katıldı.


Başkan Altay, yeni dönemde Karapınar Belediyesi ile birlikte Karapınar’a hizmet üretmek için çalışmaya devam edeceklerini söyledi. Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ile bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Başkan Yaka’nın ikinci dönemi olduğunu ve tecrübesinin Karapınar için kazanç olduğunu söyledi. Karapınar’ ın her zaman olduğu gibi AK Parti’ye ve kendilerine çok büyük destek verdiğini belirterek, tüm Karapınar’lılara teşekkür eden Başkan Altay, İlçe belediyemizle uyumlu bir şekilde çalışıyoruz. İnşallah hemşerilerimize hizmetin artarak devam edeceğini ifade etti.

Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’da “Desteklerinden dolayı Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Şimdiye kadar uyumlu bir süreç geçirdik. Bundan sonra da uyum süreci artarak, bereketli hizmetlere devam edeceğini yürekten inanıyorum” dedi.

Ziyaretten sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte AK Parti İlçe Teşkilatını, Millet Kıraathanesini, Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma Enstitüsünü ve Hotamış Depolama veGöletini ziyaret ederek ilçemizden ayrıldı.