Konya Basın İlan Kurumu Müdürü Ümit Mert, görevli memur Mehmet Akif  Bircan ile Konya ilçelerinde faaliyet gösteren gazeteler ile tanışma ziyaretleri kapsamında, Karapınar’ın tek siyasi yerel gazetesi olarak çalışmalarını devam ettiren Yeşilpınar Gazetesi çalışanlarını ve İmtiyaz Sahibi Himmet Türkmen iş yerinde ziyaret ettiler.

Basın İlan Kurumu Konya Şube Müdürü Ümit Mert,  Yeşilpınar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Himmet Türkmen ve Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri Musa Ceyhan ile görüşerek çalışmalar hakkında karşılıklı bilgi alışverişinde bulundu.

Yeşilpınar Gazetesi İmtiyaz Sahibi Himmet Türkmen, "Yeşilpınar Gazetesi ve çalışanlarını ziyaret ederek bizi mutlu eden Konya Basın İlan Kurumu Müdürü Ümit Mert ve beraberindeki görevli memur Mehmet Akif Bircan’a nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederiz, Konya Basın İlan Kurumu Müdürü olarak görevine yeni atanan Ümit Mert ile hem yakından tanışma imkânımız oldu hem de gazetemizle ilgili sorularımız ve öneriler hakkında çok faydalı bir fikir alışverişinde bulunduk. Bu tür karşılıklı ziyaret ve fikir alışverişlerinin çok değerli ve yararlı olduğunu düşünüyorum. Tekrar nazik ziyaretleri dolayısıyla Müdürümüz Ümit Mert Bey’e ve görevli memur Mehmet Akif Bircan’a memnuniyetlerimi ve teşekkür dileklerimi iletiyorum, çok değerli bulduğum bu ziyaretlerin de tekrarlanmasını diliyorum’’ dedi.