Karapınar Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu öğrencilerinden 55 kişilik kafile TEMA Vakfı İlçe Gönüllü Sorumlusu ve Yeşilpınar Gazetesi Fahri Muhabiri mihmandarlığında Meke Gölü, Acıgöl ve Yarımoğlu obruğu yerinde görerek oluşumları hakkında bilgilendirildiler.

İlçemizde Aydoğanlar MYO Öğrencilerine yapılan tanıtım gezisine Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Başkan Yardımcısı Halil Aker, Kredi Yurtlar Kurumu Müdürü İsa Adıgüzel, Yurt Müdürlüğünde görevli memure Pelin Nart ve 55 Üniversite öğrencisi ile ilçe tanıtım gezisine katıldılar.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka Acıgöl de öğrencilere yapmış olduğu açıklamada “İlçemizin tarihçesinden, tarihi ve turistik göllerimizin oluşumu, sosyal, ekonomik ve kültürel ve coğrafi ve jeolojik konumu hakkında genel bilgiler verdi. Ayrıca Türkiye nin hatta Dünya nın en büyük güneş enerji bölgesi ilçemizde kurulacağını belirtti. İlçe Tanıtım Gezisine katılan tüm öğrencilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.
Belediye Başkanlığı tarafından geziye katılan tüm öğrencilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. Aydoğanlar Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri ise ilçe tanıtım gezisi için Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya teşekkür ettiler.