Gıda maddesi, çocuk bezi, battaniye gibi temel  ihtiyaçlardan oluşan yardım malzemeleri, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Ak Parti Karapınar İlçe Başkanı Nadi Tartan, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Yasin Ataç ve İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı bir programla geçtiğimiz hafta sonu  Hatay’a gönderildi.

 "Halep'e duyarsız kalamayız." diyen Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka, yardımların toplanmasında emeği geçen Karapınar halkına, Ak Parti İlçe Teşkilatına ve İlçe Gençlik Kollarına teşekkür ederek, bu güne kadar Karapınar'dan Halep'e 11 tane yardım tırı gönderildiğini belirtti.

Ak Parti Karapınar İlçe Başkanı Nadi Tartan "Halep'e uzanan el-Mazlumlar İçin Sınırları Aşan Gençlik" yardım kampanyası için hazırlanan yardım tırının İlçe halkının gayretleriyle kısa sürede dolduğunu belirterek "Mazlumların yanında durmasını bilen Karapınar halkı bir kez daha kendine yakışanı yapmış ve 11. yardım tırını da Halep için yola çıkarmıştır. Desteklerinden dolayı Karapınar Halkına, çalışmalarından dolayı da Gençlik Kollarımıza teşekkür ediyorum." dedi. Karapınar İlçe Gençlik Kolları Yönetimi tarafından, toplanılan yardımlar yardım tırına yüklenerek Halep’e gönderildi.