Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayan toplantının açılış konuşmasında İlçe Başkanı Yusuf Zengin, yatıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Zengin, vatandaşlara her alanda hizmetlerin en güzelini sunmaya çalıştıklarını belirterek, "Hizmet etmekten mutluyuz. Dönemin en güzel yıllarını yaşıyoruz. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum, Büyükşehir Belediye Başkanımız Uğur İbrahim Altay, bölge milletvekillerimize, Belediye Başkanı Mehmet Yaka'ya ve Karapınar teşkilatımıza, meclis üyelerine teşekkür ediyorum. Yapılan çalışmalarla Karapınar'ın çehresi değişmiştir. Hizmetlerimiz devam edecek."  Belediye Başkanı Mehmet Yaka ise  Karapınar'a hizmet etmekten mutluluk duyduklarım kaydederek, AK Parti iktidarında ilçemize hizmet etmenin keyfinin yaşadık. Her dönemde İktidarımızın buradaki eserlerini görmemiz mümkün. Bundan sonrada aynı şevk ve hizmet etme azmi ile yolumuza devam edeceğiz. Bizlere desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği  Bakanı Murat Kurum Olmak üzere herkese teşekkür ediyorum  dedi

Toplantıya, İl Başkan Yardımcısı Kazım Küçükçöğen, Bölge Koordinatörü Necati Sametoğlu,  İlçe Koordinatörü İhsan Yıldırım, İl Yönetim Kurulu Üyesi Talip Özüdoğru, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Başkanı Yusuf Zengin Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri, Mahalle Başkanları, Gençlik Kolları Başkanı Sinan Gümüşsoy ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Taşpınar ve Yönetim Kurulu Üyeleri ve Partililerin katılımlarıyla gerçekleştirildi.