07-13 Nisan 2018 Tarihinde Karapınar Ticaret Borsası binasında yapılan, Karapınar Ticaret Borsası Başkanlığı Meclis Üyeleri seçiminde, Başkanlığa seçilen Ahmet Ulusoy, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine seçildikten sonra Protokol üyelerinin, çeşitli meslek dallarında faaliyet gösteren esnaf ve vatandaşlar’ın Ticaret Borsası’na hayırlı olsun ziyaretleri yoğun bir şekilde devam etmişti.

Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy; Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri Veysel Akkaya, Selami Ersoy, Serdar Uysal, Genel Sekreter Halil Tüysüz ve diğer üyeleri ile birlikte iadeyi ziyaretlerine devam etmektedirler. Kaymakam Mustafa Karaca, Garnizon Komutanı Topçu Albay Ali Olcay Küçüktepe, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Akbaba, İlçe Jandarma Komutanı İsmail Yürekli’yi makamlarında ziyaret ettiler.

Başkan Ulusoy, Kurumlara, STK’lara, Esnaf ve üyelerimize iadeyi ziyaretlerinin devam edeceğini, geçtiğimiz dönemlerde, Karapınar Ticaret Borsası Meclis Üyeliği ve Yönetim Kurulu Üyeliklerinde bizzat görev yaptığım bu güzide kurum, gücünü de, güvenini de birlik beraberlik içerisinde hareket eden Devlet Yetkililerimizden, STK’larla yaptığımız dayanışmadan ve her biri bir değer olan üyelerinden ve vatandaşlardan almaktadır. Geçmişte olduğu gibi bundan sonra da gücümüze güç katmaya devam edeceğiz. Karapınar Ticaret Borsamızı şahsımın başkanlığında hepsi birbirinden değerli birbirinden kıymetli ekibime emanet edildi. Enerjimizi yine ülkemiz ve Karapınar için harcayarak, Karapınar Ticaret Borsamızı daha iyi durumlara getirmek için özverili bir şekilde çalışmalarımız devam etmektedir. Devlet yetkililerimizle, Kurumlarımızla, STK’larımızla, üyelerimizle güzel bir diyalog içerisinde projelerimizi tek tek hayata geçirmekteyiz.”dedi

Karapınar Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy ve beraberinde ki heyetin Kurum amirlerinin makamlarına yapmış oldukları ziyaretlerden dolayı, yetkililer iadeyi ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getirerek, Karapınar’ın sosyal, ekonomik, kültürel gelişmeleri hakkında karşılıklı sohbetler edilerek, makamlarına yapılan ziyaretten dolayı teşekkür ettiler.