Yapılan toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, AK Parti İl Başkanı Hasan Angı, AK Parti İl Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Murat Albayrak ve Üyeleri, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Dudu Sağlamer ve Üyeleri, Basın Mensupları ile Karapınar Halkı katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan yaptığı konuşmada” İlçemizi ve bizleri onurlandıran önceki dönem Başbakanı Ahmet Davutoğlu’nu halkımızla buluşmasından dolayı özellikle huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin sınır güvenliğimiz için teröristlere karşı afrin de başlatmış olduğu operasyonu başarılı sonuçlanmasını diler, Şehitlerimize Allah’tan rahmet, yakınlarına sabırlar diliyorum”dedi.

Belediye Başkanı Mehmet Yaka yaptığı konuşmasında” Önceki dönemlerin Başbakanı Sayın Ahmet Davutoğlu’nun ilçemize yapmış olduğu ziyaretten çok memnun olduğunu, ilçemizin yatırımlarında her zaman yanımızda yer aldığını belirten Başkan Yaka, 2674 Km2’lik alanda tarım, hayvancılık ve enerji alanında kendinden söz ettiren bir ilçe haline geldiğini, üretim yönünden çok büyük aşamalar kaydettiğini ve ilçemiz ülke ekonomisine büyük katkı verecektir. Bu vesile ile 8 Mart Dünya Kadınlar gününü kutluyorum”dedi.

AK Parti İl Başkanı Hasan Angı ise” Karapınar’ın önemli ve sayılı ilçelerinden biri olduğunu Karapınar için ne yapılması gerekiyorsa ve yapılan yatırımlarla birlikte hep beraber çalışarak başarıyı elde ettik. Birlik ve Beraberlik içerisin de çok zorlukları aşmasını biliriz. Ülkemizin başında iyi bir iktidar var. Burada çalışmalarından dolayı Belediye Başkanı Mehmet Yaka’ya, AK Parti İlçe Başkanı Nadi Tartan ve ekibine, ilçe halkına teşekkür ediyorum”dedi.

62.63 ve 64. Dönem Başbakanı Sayı Ahmet Davutoğlu yaptığı konuşmasında bütün il ve ilçelerimizi ziyaret ediyorum. Bütün ilçeler güzel ama, karapınar’ın benim yanım da ayrı bir yeri var. İlk siyasete atıldığımda seçim çalışmalarına ilk olarak Karapınar’da başladım. Burdan aldığım enerji hala bitmedi. Ülkeme hizmet etmeye devam ediyorum. Bundan sonra ki seçim  çalışmaların da Belediye Başkanına, İlçe Başkanına ve sizlere büyük görevler düşüyor. Emanet olarak aldığımız toprağımızı, suyumuzu kullanırken daha dikkatli ve çevreye duyarlı davranmamız gerekiyor. Görevim esnasın da Karapınar’dan hangi proje geldi ise yardımcı oldum. Karapınar halkının  enerjisi ile Güneş Enerjisi birleşerek şöhreti ülkemiz dışına taşacaktır. Devletleri sürekli kılan ilim,eğitim, sosyal, kültürel faaliyetlerimizi ihmal etmeyeceğiz. Türk Silahlı Kuvvetlerimizin teröristlere karşı vermiş olduğu mücadele inşallah başarıya ulaşacaktır. Fitne odaklarına aramıza girdiğin de en kolay işler bile zora girmektedir. Bundan böyle de birlik ve beraberlik içerisin de omuz omuza çalışmalarımıza devam ettiğimiz takdir de başaramayacağımız zorluk yoktur”dedi.