Şehit Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz anısına oluşturulan hatıra ormanı fidan dikim programa, Karapınar Adliyesinde görev yapan Hakimlerimizden, Hakim Ebru Öner Tosun, Hakim Ali Ekmekçioğlu, Hakim Ramazan Tekkoyun, Karapınar Adliyesinde görev yapan Cumhuriyet Savcılarımızdan Yahya Tosun, Ali Osman Tosun, Gökhan Özümazlum, İlçe Seçim Kurulu Müdürü Mehmet Emir, Yazı İşleri Müdürü Adem Akbaba, İcra Müdürü Gıyasettin Laloğlu ve personelleri ile Karapınar Çölleşme ve Erozyon Araştırma merkezi Bölüm Başkanı Mustafa Bağcı ve Yardımcısı Çevre Y. Mühendisi Osman Mücevher, Karapınar Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezi sahasında çalışan İşçi Çavuşu Ünal Küçükdurmuş ve bay bayan işçiler katıldılar.

Geçtiğimiz günlerde Şehit edilen Cumhuriyet Savcımız Mehmet Selim Kiraz anısına oluşturduğumuz hatıra ormanının, Şehit Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ı gönüllerimizde yaşatmak adına bu hatıra ormanını oluşturduk diyen Hakim Ebru Öner Tosun, “Karapınar Adliye Çalışanları olarak bizlerde Şehit C. Savcımız anısına bir hatıra ormanı yapmak istedik. Bu ormanın gerçekleşmesinde bizlere katkı sağlayan ve gönüllü olarak fidan dikim programımızda katılan başta Karapınar Çölleşme ve Erozyon Araştırma merkezi Bölüm Başkanı Mustafa Bağcı’ya ve personellerine ve tüm emeği geçen adliye çalışanlarımıza teşekkür ederim” dedi

Fidan dikiminden sonra Şehit C.Savcımız Mehmet Selim Kiraz'ın ruhuna İlçe Seçim Müdürlüğünde görevli memur Yasin Güngör tarafından Kur'an-ı Kerim okunarak katılımcılar ile birlikte dualar edildi ve fidan dikim programı sona erdi.