Okul Müdürü Ahmet Metiner, okulda yapılan faaliyetler, öğrencilerin yetiştirme kurslarına katılımı, devam ve devamsızlıkları, eğetim ve öğretimin en iyi şartlarda yapılması için okul idaresi, öğretmenler ve öğrenci velileri ile el ele vererek gayret ve özverili çalışmalar yapıldığını, okul, aile, öğrenci işbirliğinin çok önemli olduğunu, öğrencilerin giyim kuşamları ve temizlikleri, öğrenci velilerinin çocuklarını takip etmelerini ve kimlerle konuşuyor, kimlerle arkadaşlık ediyor, nereye gidip geliyor gibi konular üzerinde hassasiyet göstermelerini ve okul idaresi ile işbirliği içerisinde olmaları gerekmektedir.

Öğrenciler bizler ve sizler için çok değerlidir. Bu değerlerimizin en iyi şekilde ahlaklı, vicdanlı, merhametli ve güzel duygularla yetiştirilmesi hepimizin arzusudur. Uygulayacağımız projeler içerisinde öğretmenlerimiz ile birlikte öğrencilerimizin evlerine ziyaretler gerçekleştirileceğini, okulumuzun eksikliklerinin birlikte giderileceğini belirten Müdür Metiner, velilere hitaben çok güzel ve olumlu, yapıcı konuşmalar yaptı.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu okundu, gelir gider ve taslak bütçe okundu ve tek tek oylanarak oy birliği ile kabul edildi.

Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Üye seçimlerine geçildi; Özkan Emre, Ayhan İlhan, Duran Ceylan, Hacı Ali Yıldırım, Ahmet Konur asil üyeliklere seçildiler.

Elife Yaşar, Mustafa Yıldırım, Selma Karakaya, Abdül Kadir Düzgüner, Döndü Taşcı Yönetim Kurulu Yedek Üyeliklerine seçildiler.

Denetim Kurulu Asil Üyeliğine Akile Taşkın, Yedek Üyeliğine Birsen Gönüllüsoy seçildi.

Öğrenci velilerinin dilek ve temennileri ve Okul Müdürü’nün açıklamaları ile toplantı sona erdi.