Kutlama Programına İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, Cumhuriyet Savcısı Yasin Kılıç, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Zengin, CHP İlçe Başkanı Haydar Karabacak, MHP İlçe Başkan Vekili Harun Yılmaz, S.Ü. Aydoğanlar MYO Müdürü Naim Çağlar Diri, İlçe Müftüsü Yunis Aydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Önal, İlçe Emniyet Müdürü Nejdet Ercan, İlçe Jandarma Komutanı Mustafa Sönmez, Tarım Orman İlçe Müdürü Tayfun Gökçe, Gençlik Merkezi Müdürü Muhammet Ali Karakul, Ticaret Borsası Başkanı Ahmet Ulusoy, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Kemal Sözen, Ziraat Odası Başkanı Durmuş Üner, Çiftçi Malları Koruma Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Şoförler ve Otomobilciler Odası Genel Sekreteri İsmail Yabanoğlu, Zabıta Müdürü Talip Karagöz, Muhtarlar Derneği Başkanı Fahri Sağlık, Şehit aileleri ve Gaziler, Askeri Erkan, vatandaşlar ve Basın Mensupları katıldı.

Program Ulaştırma Astsubay Çavuş Ebubekir Kaya sunuculuğunda Kaymakam Oğuz Cem Murat tarafından Atatürk Anıtına Kaymakamlık Çelengi, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan tarafından Garnizon Komutanlığı Çelengi ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka tarafından Belediye Çelengi sunumunun ardından katılımcılarla birlikte 1 dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşımız hep birlikte okundu.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 30 Ağustos Zafer Bayramı’na yönelik mesajı okundu. Piyade Üstteğmen Ahmet Duyar tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasın da “Türk Milleti’nin silkinip ayağa kalkarak, işgalcileri ve hayallerini vatan topraklarından def ettiği muaazzam bir stratejik bir hamlenin yıldönümündeyiz. Tarihi şan ve şerefi dolu olan aziz milletimiz, ebedi başkomutanımız Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde 99 yıl önce kazandığı büyük zafer ile bağımsızlığımıza musallat olan düşmanlara unutamayacakları büyük ders vermiştir. Kökeni, memleketi, yöresi ve mezhebi ne olursa olsun Türk Milleti’nin tüm fertleri aynı ülkü etrafında buluşmuş ve son yurdumuzun taksim edilmesine asla müsaade etmeyeceklerini büyük bir yüreklilikle tüm dünyaya örnek olacak şekilde göstermişlerdir.

Bu kutsal ve tarihi gün vesilesiyle milletçe, başta Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere ülkemizin ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden tüm aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi, rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun” dedi.

Atış Test ve Değerlendirme Grup Komutanlığı personelleri Piyade Asb. Açvş. Muhammet Çakır “30 Ağustos” adlı şiirini ve Muhabere Er Mehmet Sabri Kutev “Vatan İçin” adlı şiirlerini okudular.

Program sonunda Anıt Meydanı’nda İlçe Kaymakamı Oğuz Cem Murat, Garnizon Komutanı Albay Serdar Tavlayan, Belediye

Başkanımız Mehmet Yaka tarafından tebriklerin kabulü gerçekleştirildikten sonra “Zafer İçin Pedalla”temalı bisiklet turu Anıt Meydanı’nda başlayıp Askeri Gazino da sona eren etkinlik gerçekleştirildi. Bu etkinliğe tüm katılımcılar eşlik ettiler.