30 Ağustos Zafer Bayramı’nın Kutlamalarının 97. Yılı münasebetiyle düzenlenen kutlama programı 30.08.2019 Cuma günü Saat: 10.00’de Atatürk Anıtına çelenklerin sunulması ile başladı.

Törene İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca, Garnizon KomutanıBülent Uysal, Belediye Başkanı Mehmet Yaka, İlçe Emniyet Müdürü, İlçe Jandarma Komutanı, Sivil Toplum Kuruluşları ve Oda Başkanları, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, İlçe Müftüsü, kamu kurum ve kuruluşlarında görevli amir ve yöneticiler, Muhtarlar Derneği Başkanı, Askeri Erkan, Şehit Aileleri, Gaziler, Basın Mensupları ve vatandaşlar katıldı. İlçe Kaymakamlık Makamının çelengini sunmak üzere İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca, Garnizon Komutanlığının çelengini sunmak üzere Garnizon Komutan Bülent Uysal, Belediye Başkanlığı çelengini sunmak üzere Belediye Başkanımız Mehmet Yaka Atatürk Anıtına çelenklerini sundular.

Çelenklerin sunulmasının akabinde Cumhuriyetimizin Kurucusu Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ve Aziz Şehitlerimiz anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Topçu Üsteğmen Caner Alabacak tarafından günün anlam ve önemini dile getiren konuşmasını yaptı. Atış Test ve Değerlendiği Grup Komutanlığı personellerinden Er Doğukan Türkmen’in ve Er Semih Altın’ın şiirlerini okunmasından sonra program Kaymakamlık makamında İlçe Kaymakamı Mustafa Karaca, Garnizon Komutanı Bülent Uysal ve Belediye Başkanı Mehmet Yaka tarafından tebriklerin kabulünden sonra son buldu.