Tarihi seyir içerisinde demokrasinin olmazsa olmaz en önemli kuruluşlarından biri olmuş, toplumu bilgilendirmek, kamoyunu bilinçlendirmek, halkı aydınlatmak gibi görevleri üstlenmiş Türk basını özelinde de yerel basın, bugünde üzerine düşen görevlerin bilinciyle yayın hayatına devam etmektedir.

Bu bilinçle hareket eden, bölgemizin ve özelinde ilçemizin, yerel siyaset, yönetim, sosyo-kültürel vb. alanlarındaki gelişmelerini tarafsız ve sağduyulu haber anlayışıyla aktarmaya çalışan gazetemiz bugün 13 yaşında.

29 Aralık 2006 tarihinde ilk kez yayın hayatına ‘’ Değişim Önce Gönüllerden Başlar’’ sloganıyla yerel basının tüm sorumluluklarını üstlenerek yerel yönetimlere ve kamoyuna bir tercümanlık görevini üstlenerek başlayan gazetemiz 13 yılı geride bırakarak yayın hayatında ilerlemektedir.

Büyük emeklerle bugüne gelen gazetemiz, yerel basın olmanın bütün sorumluluklarını üstlenerek, kamoyunu bilgilendirmek adına objektif, ilkeli ve dürüst haber anlayışıyla rotasında devam edecektir.

13. Yaşını kutladığımız gazetemizin bugünlere gelmesinde emeği olan gazete çalışanlarımıza, yazarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ederim.

13. Yaşını kutladığımız gazetemizin, yayın hayatı boyunca bizleri takip ettiğiniz ve ilgi gösterdiğiniz için siz değerli okurlarımıza da teşekkürlerimi sunarım.

13. Yaşımızı kutladığımız bugün de ilçemiz, bölgemiz ve ülkemiz için, daha uzun süreler dürüst ve ilkeli haber anlayışımızla yayın hayatına katkılar sunmaya devam edeceğiz…

Bizi takip etmeye devam edin…

Saygılarımla…