Yenilikçi ürün ve uygulamalarıyla farklılaşan DenizBank, yerel iş birlikleriyle çalışmalarına devam ediyor. DenizBank bu kapsamda KARAPINAR TİCARET BORSASI ile 04 Temmuz 2014'te iş birliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında yapılan anlaşma ile Oda üyeleri DenizBank'ın sermaye destek kredisi ve sektörel kredi imkânlarının yanı sıra, kendilerine özel sunulan birçok fırsattan da yararlanabilecek.
Hayata geçirilen anlaşma ile üyelere sunulan kredi olanaklarından sermaye destek kredisi; firmaların işletmelerinde oluşacak uzun vadeli işletme sermaye ihtiyacının veya uzun vadeli sabit kıymet alımının finansmanı amacıyla ipotek karşılığı değerlendirilebiliyor. Bu kapsamda 120 aya kadar vade, 3 ay öteleme imkanı, ipotek karşılığı ise 1.000.000 TL'ye kadar limit tesisi yapılabiliyor.
Oda üyeleri ayrıca sektörlerine özel kredilerden de faydalanabiliyorlar. Turizm, kuyumculuk, imalat, eczane, kırtasiye, nakliye, mobilya ve otomotiv yan sanayi gibi farklı sektörlerde faaliyet gösteren işletmelerin dönemsel olarak değişen nakit akışlarına uygun ödeme seçenekleri ve vade olanakları üyelere sunuluyor.
Kredi fırsatlarının yanı sıra üyeler, özel avantajlardan da faydalanabiliyorlar. Üyeler, AçıkDeniz internet bankacılığından, 444 0 804 Kobi Ümit Call Center hattından yapacakları havale ve EFT'leri ücretsiz olarak gerçekleştirebiliyorlar.. Bunun yanı sıra iki adet otomatik ödeme talimatı veren üyeler Hesap İşletim ücretinden de muaf olabiliyor.
"Oda üyelerine özel kredi paketleri ve fırsatlar"
İki kurum arasındaki işbirliğiyle ilgili açıklama yapan DenizBank Orta Anadolu Bölge Müdürü Süleyman Şanlı ; "KARAPINAR TİCARET BORSASI ile yaptığımız protokol; Oda üyelerini DenizBank avantajları ile buluşturuyor. Meslek gruplarına özel hazırlanmış ürün ve çalışmalarımız ile DenizBank olarak amacımız, hizmetlerimizi Oda üyelerimizle buluşturmak, hayatlarına değer katacak adımlar atabilmek. Oda üyelerimiz bundan böyle çeşitli kredi imkânlarının yanı sıra, birçok kendilerine özel birçok fırsattan yararlanabilecek. KARAPINAR TİCARET BORSASI üyelerini DenizBank'ın avantajlı hizmetlerinden yararlanmaya davet ediyoruz." dedi.