Başbakanlık, Diyanet İşleri Başkanlığı, Yaz Kur'an Kursuna katılan başarılı kursiyerlere Katılım Belgeleri ve hediyeleri verilmek üzere İlçe Müftülüğünce İkindi namazından sonra Sultan Selim Camii Bahçesinde program yapıldı.

Programa İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, din görevlileri, kur'an Kursu hocaları, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

İlçe Müftümüz Kadir Demirlenk konuşmasında" Çocuklarımızın dinlerini, temel dini konuları daha iyi öğrenmeleri, kutsal kitabımız Kur'an-ı Kerimi okuyabilmeleri, gerekli olan dini bilgileri alabilmeleri, milli ve manevi değerlerimize bağlı bireyler olarak yetişmeleri için evlatlarını Yaz Kur'an Kurslarımıza göndermelerinden dolayı velilerimize, onlara temel dini bilgileri, milli ve manevi değerlerimizi, Kur'an-ı Kerimi öğreten camilerimizde görev yapan din görevlilerimize ve Kuran Kursu hocalarımıza özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum.

Dindar olabilmek sadece Yüce Yaratana karşı yapmış olduğumuz ibadetlerle sağlanmayacaktır. Gerçek dindarlık yaratana karşı sorumluluklarımızı yerine getirmemizin yanı sıra, beraber yaşadığımız insanların razı olacağı bir yaşam tarzını hayatımız a aktarmakla sağlanmış olacaktır. Yüce Rabbim dünya ve ahiret huzurumuzu sağlayabileceğimiz dinimizin o eşsiz güzelliklerini öğrenmeyi, öğrendiklerimizi de hayatımıza aktarmayı nasip etsin."dedi

22.06.2015- 21.08.2015 tarihleri arasında Karapınar İlçe Müftülüğünce Kur'an Kurslarında ve camilerde açılan yaz Kur'an Kurslarının 1,2,3 dönem Kur'an-ı Kerim öğretim programına katılan kursiyerler ile ayrıca bilgi yarışmasında dereceye giren kursiyerlere çeşitli hediyeler ve kursa katılım belgeleri İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk ve yaz kur'an kursu hocaları tarafından verildi.

Büyük Yaştaki Erkeklerde Bilgi yarışmasında birinciliği kazanan Rıza Yaman'a Bilgisayar, İkinci olan Eren Erbaş'a tablet bilgisayar ve saat, Üçüncü olan Şükrü Karagöz'e Tablet bilgisayar, Dördüncü olan Mustafa Emre Korkusuz'a Tablet bilgisayar, 5,6,7,8,9,10,11,12 nci olan öğrencilere saat hediye edildi.

Küçük Yaştaki erkeklerde Birinci olan Seyfi Uyaroğlu'na tablet bilgisayar ve saat, İkinci olan Semih Bayır'a Tablet Bilgisayar hediye edildi.

Yaz Kur'an Kursuna katılan kursiyerler Kur'an Kursu katılım belgelerini almalarından dolayı çok sevindiklerini ve İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk'e, Kurs hocalarına, maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen velilerine ve Karapınarlı vatandaşlara teşekkür ediyoruz."dediler