girişimci ruhları bir araya getirerek onları yönlendirmeyi, onlara destek olmayı ve hedeflerine ulaştırmayı amaçlayan bir topluluktur. Yalnızca mühendislik programlarıyla sınırlı kalmayarak üniversitede her bölüme katkı sağlayacak yeni fikir ve hedefler aşılayarak onlara yardımcı olacak etkinlik ve projeler hazırlamayı, alanında uzman kişilerden yardım alarak çeşitli seminerler düzenlemeyi ve projeler yürütmeyi hedeflemektedir.
Bu projelere ek olarak sosyal sorumluluk anlamında ilçemiz Kayalı Mahallesi Tilkili İlkokulu öğrencilerinin tamamına ayakkabı,  giyim, kırtasiye ve eğitim-öğretim materyalleri yardımıyla minik öğrencilerin gönüllerinde taht kurmuşlardır. 
Her öğrenci için özel ilgilenen ve  hediyelerini takdim eden Girişimci Liderler Topluluğu adına Endüstri Mühendisliği öğrencisi Bengisu OKUR, 
minik öğrencilerin hayal dünyasını zenginleştiren, bu anlamlı etkinlikten son derece mutlu olduklarını ifade ederek, taşra mahallemizdeki ilkokul öğrencileri ile bir gün geçirmenin grub arkadaşları ve minik öğrenciler adına çok anlamlı olduğunu belirtti. 
Okul öğretmenleri de bu yardım ve ziyaret etkinlikleri dolayısıyla çok memnun olduğunu ifade ederek, KTO Karatay Üniversitesi , Endüstri Mühendisliği , Girişimci Liderler Topluluğuna teşekkür etti.