Türk Eğitim-Sen Karapınar Temsilcisi Samet Yorulmaz yaptığı konuşmasında “ Bugün Türk Eğitim-Sen Karapınar Temsilciliği olarak düzenlediğimiz 4. Voleybol Turnuvasına 16 voleybol takımı katılarak, turnuva başarılı bir şekilde sonuçlandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Özellikle bu güzel turnuvada bize yardımlarını esirgemeyen Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu’na, Ayrıca katkılarını esirgemeyen Yalçınöz Eczanesi sahibi Mehmet Yalçınöz’e, Yeşilyurt Market sahibi Mevlüt Aykaç’a, Çıtır Kuruyemiş sahibi Fatih Peker’e, Sarmaşık Çayevi sahibi Mehmet Çayan’a, OSES Çiğköfte Bayii sahibi Muhammet Dağ’a, Türkcell Yıldız Telekom-Medaş yetkili ödeme noktası sahibi Mehmet Akif Sönmez’e, Ayrıca Salon Müdürü Birol Pekince’ye, Salon sorumlusu Zafer Şencanlı’ya, Sağlık personellerine, turnuvaya katılan takımlarımızın sorumlularına, centilmence mücadele eden sporcularımıza, eğitim-öğretim yorgunluğuna rağmen turnuvada hakemlik görevini fedakarca yapan Öğretmen arkadaşlarıma, seyircilerimize Türk Eğitim-Sen Karapınar Temsilciliği adına teşekkür ediyoruz diyen Yorulmaz, Bu turnuvada ilçemizde bulunan ilkokul ve ortaokul öğrencileri olmak üzere 42 fakir öğrencimize 4000.-TL tutarında ayakkabı, giyim yardımı yapılarak bu öğrencilerimize karne hediyesi olarak verilmek üzere okullarının idarecilerine sponsorlarımız tarafından verilmek üzere huzurlarınızda teslim edilmiştir diyen Yorulmaz, Voleybol Turnuvamız da 4 grup, her grupta 4 takım olmak üzere 16 Voleybol taktımı yer alarak birbirleriyle mücadele ettiler. Buna göre Birinciliği OSES Çiğ Köfte Spor Voleybol takımı, İkinciliği METEM Spor Voleybol Takımı, Üçüncülüğü Sağlamer Spor Voleybol takımı elde etmek suretiyle başarıyı yakaladılar. Bütün takımlarımızı ve sporcularımızı kutluyorum”dedi

Sponsorlardan Mevlüt Aykaç, Mehmet Yalçınöz, Mehmet Çayan, Muhammet Dağ, Fatih Peker, M.Akif Sönmez’e plaketleri Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini ve diğer yetkililer tarafından takdim edildi.

Türk Eğitim-Sen Karapınar Temsilciliği 4. Voleybol Turnuvasında Şampiyon olan OSES Çiğ Köfte Spor Voleybol Takımına, İkinci olan METEM Spor Voleybol Takımına, Üçüncü olan Sağlamer Voleybol takımına madalyaları ve kupaları Belediye Başkanı Mehmet Mugayıtoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri Kini, Türk Eğitim-Sen Temsilcisi Samet Yorulmaz, Cumhuriyet Ortaokulu Müdürü Metin Yapar tarafından tebrik edilerek takdim edildi.