Konya Kızılay Kan Merkezinde görevli Dr. Serdal Semen, Flebotomist (Kan Alan Hemşireler) Havva Ağıl, Yaşar Kaya, Kan bağışçısı kazanım personeli Şerafettin Keyik görev yaptılar.
TOKİ Yavuz Selim Okulu öğrencileri, Fen Bilimleri Öğretmeni Hüseyin İnan nezaretinde kan bağış alınan salona gelerek, Konya Kızılay Kan Merkezi Dr. Serdal Semen ve diğer personeller tarafından öğrencilere bilgi verildi ve Dr. Serdal Semen öğrencilere şunları anlattı. "Türk Kızılay'ının ülkenin ihtiyacı olan kan ve kan ürünlerini düzenli, gönüllü, bilinçli kan bağışçılarından karşılanması ve kan bağış bilincinin toplumumuzda yaygınlaştırılması için yapmış olduğu çalışmalara bizler hizmet vermekteyiz diyen Dr. Semen, öğrencilere kanan önemi, kan ihtiyacının Kızılay tarafından karşılandığı, kan vermenin faydaları uygulamalı olarak anlatıldı ve bazı öğrencilerin kan grubları tespit edildi.
TOKİ Yavuz Selim İlk-Ortaokulunda Konya Kızılay Kan Merkezi kan bağışı kampanyasına vatandaşlar, Öğrenci velileri, Okul Müdürleri, öğretmenler ilgi göstererek kan bağışında bulundular.
Dr. Serdal Semen ve Personeli şunları söylediler,  "TOKİ Yavuz Selim Okulu Müdürü Süleyman Karadeniz ve Öğretmenlerine, öğrenci velilerine, vatandaşlarımıza, yapmış olduğumuz kan bağış kampanyasına verilen destek ve gösterilen ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz."dediler