Yerli Malı Haftası kutlamaları çerçevesinde öğrencilerin, öğrenci velilerinin, öğretmenlerin ortaklaşa hazırladıkları etkinlikte oldukça keyifli anlar yaşandı.

Okul Müdürü Süleyman Karadeniz “ Her yıl 12-18 Aralık tarihleri arasında Yerli Malı Haftası kutlanmaktadır. Bu etkinliklerdeki amacımız öz kaynaklarımızdan yapılan ürünlerin kullanılması gerektiği bilincini kazandırmak, hem yöresel yiyeceklerimizi tanıtmak hem de öğrenci, öğretmen, veli kaynaşmasını sağlamaktır. Bu sayede de yerli tüketimin bilinçli olarak artmasını sağlamak, öğrencilerimizin bu etkinliğe katılırken paylaşmayı ve aileler arasında kaynaşmayı sağlamaktır.”dedi. Süleyman Karadeniz ayrıca bu tür etkinliklerin öğrenci velilerinin de birbirleriyle kaynaşmasına yardımcı olduğunu söyledi.

Yerli Malı Haftası etkinliklerimizden Okul Aile Birliğimizin Üyesi İlçe Kaymakamımızın eşi Aysel Yıldırım, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka’nın Eşi Saniye Yaka da 3-A sınıfında Sınıf Öğretmeni Gülistan Tertemiz’in tertip ettiği Yerli Malı Haftası kutlamalarına katılarak öğrenci ve velilerle kaynaşmayı sağladılar.