Anma Programına, Karapınar Belediye Başkanı Mehmet Yaka ve eşi Saniye Yaka, İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Şube Müdürü Arif Yayla, Sultaniye Anaokulu Müdürü Burak Helimoğlu, Okul idarecileri, öğretmenler ile çok sayıda öğrenci velileri katıldı.
İlçe Müftüsü Kadir Demirlenk yaptığı konuşmasında, " Yüce yaratıcının insanlığa gönderdiği en son rahmet elçisi, insanlığın kurtuluşu için gönderilen son ve en büyük nebi, Allah'ın sevgilisi…. Peygamberimiz efendimiz, şefaatçimiz, müjdeleyici ve uyarıcı olarak gönderilen Hazreti Muhammed Mustafa (S.A.V)'in dünyaya teşrifinin 1446'ıncı yıl dönümü münasebetiyle Karapınar Sultaniye Anaokulu Müdürü, Öğretmen ve öğrencilerinin bu anlamlı programı hazırlamalarından dolayı öncelikle teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın Peygamber ahlakı ile yetiştirilmesini çok önemsiyorum. Çünkü o zaman toplumda asla kötülük olmaz, Sultaniye Anaokulu öğrencilerini yalnız bırakmadığınız için siz katılımcılara da teşekkür ediyorum."dedi
Sultaniye Anaokulu öğretmeni Elif Gümüş rehberliğinde Menekşeler Sınıfı'nın hazırlamış olduğu "Ebu Hureyre" Anlatıyor isimli gösterisi. Naciye Çorakçı öğretmen rehberliğinde Kardelenler sınıfının hazırlamış olduğu " Birsin Allahım" isimli rond gösterimi, Nevriye Balcı öğretmenin rehberliğinde Papatyalar sınıfının hazırlamış olduğu "Kırmızı Güller" isimli rond gösterimi, Ayşe Durmuş öğretmenin rehberliğinde Şirinler sınıfının hazırlamış olduğ " O Geliyor" isimli gösteri, Seda Yılmaz öğretmenin rehberliğinde Laleler sınıfının hazırlamış olduğu "Peygamberler" rondu ile Peygamberlerimizin hayatını bir de çocuklarımızın dilinden dinlendi. Selma Alan öğretmenin rehberliğinde Kelebekler sınıfının hazırlamış olduğu rondunda Efendimiz buyurdu ki; "Cennette büyük bir köşk vardır ismi ferah evidir. Buraya yalnızca çocukları sevindirenler girer." "Ferah evine girenlerden olmanız duasıyla… program başarılı bir şekilde sona erdi.
Sultaniye Anaokulu öğrencileri izleyiciler tarafından ayakta alkışlandılar.