Törene İlçe Kaymakamı Ramazan YILDIRIM, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ, Milli Eğitim Şube Müdürleri Sami SAĞDIÇ, Nizamettin TEZCAN, Okul Müdür Vekili Yaşar KALKAN, Veliler, Öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 6.Meslek dalında 500 öğrencinin eğitim gördüğü okulda 46 öğrenci Takdirname,88 öğrenci Teşekkür,35 öğrenci de onur belgesi ile ödüllendirildi.

Açılış konuşmasında Okul Müdürü Yaşar KALKAN; öğrencilerine hitaben yaptığı konuşmasında karnelerdeki başarıların sadece öğrencilerin başarısı olmadığını, öğrencilerle birlikte öğretmenler ve velilerin payları olduğunu söyleyen Müdür KALKAN, Karne dağıtım törenimizde bizleri yalnız bırakmayan ve onurlandıran İlçe Kaymakamımız Ramazan YILDIRIM’a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Bahri KİNİ’ye ve Şube Müdürlerimize teşekkür ediyorum”dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahri KİNİ’de öğrencilere şubat tatilinde kendinizi tekrar formatlayın, yeni başarılara odaklanın dedi.

İlçe Kaymakamı Ramazan YILDIRIM ise öğrencilere hitaben yaptığı konuşmasında “ Mesleklerinin kıymetlerini bilmelerini, meslek liselerini ve sizleri çok önemsiyoruz. Buradan öğreneceğiniz meslekte geleceğinizi kazanacaksınız. Bu nedenle de buradan en iyi şekilde faydalanmanızı bekliyoruz. Öğretmenlerinizi idarecilerinizi anne ve babalarınızı üzmeyin, diyerek öğrencilerden daha çok çalışmalarına dair söz aldı. Sonra Takdirname alan öğrencilere İlçe Kaymakamı, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Şube Müdürlerince öğrenciler tebrik edilerek takdirnameleri verildi. Teşekkür ve Onur belgeleri ile birlikte öğrenciler sınıf öğretmenlerinden karnelerini aldılar. Program bayrak töreni ile sona erdi.